Oksana Wilhemsson

Arkiv

Kategorier

Tjo hej!

Publicerad Dela på Facebook

Vilka fina dagar Karlstad bjuder på :-)

Det har varit mycke umgänge med Tina och Andre ”gänget” som är helt fantastiska. Roligare går det inte att ha. Vi har grillat, fikat och bara varit på stan i det fina vädret. Naomi har hur mysigt som helst med sina nära och kära. Hennes farbror är tokig och den lilla tjejen har redan fått prova på massa busiga saker. Gillas inte av mamma Oksana! Så honom ska vi hålla oss borta ifrån. ha ha ha, fattas bara att min syster kommer och sitter barnvakt. :->

Förutom det så ska jag försöka träna med min personliga tränare, efter dagens pass funderade jag dock  på att aldrig gå tillbaka men Carro är grym på det hon gör så jag får kämpa  igenom dessa få gånger. Måste verkligen komma igång så jag kan träna själv framöver. Min rygg är helt slut… Sen har jag lovat Marie att gå på ZUMBA!! :-) Hur roligt är det inte med Zumba då?

Jag ska också boka in en fotografering så vi kan ta lite familj bilder, måste ha tavlor och bilder till huset i Dubai. Får köra en omgång med mig och Naomi och sen en när Christian kommer hit. Vill också ha med syskonen så detta får bli ett projekt vid sidan om. Emelie, jag mailar dig ikväll eller imorgon :-)

Sen har jag lite andra små saker som jag skulle vilja göra men det får bli så fort jag har ”landat” och fått ordning på viktiga saker! JÖSSES vad tiden springer iväg… Här får ni se lite bilder från helgen.

 

 

 

2 kommentarer till “Tjo hej!”

  1. Tjoho!
    Klara Event tar väldigt personliga o fina bilder och de ligger mitt i Karlstad :-)
    http://www.klaraevent.se/

Kommentera


9 + 1 =