Hawaii – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Annons

Hawaii

Jag måste säga att resan till Hawaii förmodligen är den jag uppskattar mest av alla resor jag har varit på. Resan fick mig att njuta av livet på ett helt annat sätt. De är en fantastisk plats, på alla sätt och vis. Jag hade precis gått igenom en svår tid då jag var sjuk. Jag vaknade upp en dag och blev sämre och kunde inte gå. Det var bokstavligen en smärta som inte går att beskriva. 

 

En kamp började, med många tabletter och besök på sjukhuset. Genom att bara berätta för nära och kära så kunde jag fokusera på att vara “positiv”. Jag ville verkligen inte bli deprimerad. Hade jag valt att vara öppen och låtit det bli officiellt så hade folk frågat hela tiden hur de var med mig medan jag själv inte ens visste vad som hände. Prov skickades jorden runt och ingen visste, ingen hade något svar. Jag åt starka tabletter, så starka att svenska läkare var chockade över att jag åt så stora doser. Jag gick upp i vikt och tyckte det var också jobbigt. 

 

Mitt i allt skulle Christian spela i Mjällby. “Oksana, jag vill åka dit och spela det sista” Jag tänkte givetvis ”Hur skulle vi klara det?” Här i Dubai fick vi hjälp av våra nannyn och i Sverige skulle vi vara helt själva och med min sjukdom. Christian sa att han skulle ta barnen så fort han inte tränade eller spelade match. Det gjorde han också. Lennox vara bara sex månader och det innebär vakna nätter med matning. Utan Christian hade jag aldrig klarat det. Han tog hand om 3 barn och mig. Han hade det också jobbigt. Jag såg att han hade jobbigt. Speciellt när han tränade i Mjällby och sen åkte raka vägen hem och tog hand om barnen, dag som natt och helt ensam, då jag var tvungen sova ensam. Jag kunde ju inte röra mig förrän jag skulle stiga upp på morgon och ta mina tabletter. När tabletterna började verka så kunde jag gå och vara som vanligt med mindre smärta. Utan tabletter kändes de som någon stack mig med knivar överallt. Ingen del av kroppen ville fungera. Ett 2 månader fick jag en kur som funkade på mig; jag vill inte ta något för givet men det kändes som att smärtan höll sig borta. Vi skulle på bröllop i Mexico i februari och jag trodde aldrig att jag skulle kunna åka men så blev jag bättre, så vi bestämde att även ta Hawaii på “vägen” till Mexico. 

 

Som ni förstår blev alltså resan till Hawaii någit jag kom att uppskatta mer än någonting och som jag kommer att minnas för alltid. Jag tror även att min sjukdom gjorde mig mer ödmjuk, den fick mig att tänka på hur lätt ens “drömliv” ändras. Så, JA nu uppskattar jag livet och försöker leva ett nyttigare och bättre liv. När jag tänker på Hawaii så känner jag mig lycklig. Så de är där jag vill bo någon gång framöver i mitt liv. 

   

  
    
    
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gulsvart supporter

  När jag läser detta förstärks bara min bild desto mera av Christian; min hembygds son, som en oerhört fin kille som är så kolossalt snäll och alltid hjälper alla i alla lägen. Just därför smärtar det mig ännu mera i vetskapen att han och även du blivit så fruktansvärt illa behandlade och så grymt svikna av det fotbollslag han har i sitt hjärta och som även du medverkade till att ge en hjälpande hand då de behövde det som bäst; Mjällby AIF. Det gör mig otroligt ledsen och heligt förbaskad dessutom att den ledare, dåvarande tränaren, som med sitt omogna uttalande spottade på Christians genuina engagemang alltjämt finns kvar, högt upp, i organisationen medan Christian däremot fullt förståeligt inte vill ha något mera med föreningen att göra i framtiden. Ledaren i fråga har inte ens behövt be Christian om ursäkt! Det är häpnadsväckande och så kolossalt magstarkt att detta beteende bara slätas över av hans omgivning och att han därmed tillåts spotta på lagets absolut främsta produkt som gjort succé även internationellt under många år!!! Det gör mig oerhört besviken och oerhört arg. Dock gläds jag åt att han har dig och sin familj och att han tycks ha hämtat sig från knivhugget i ryggen och till synes är kapabel att njuta i fulla drag av livet tillsammans med dig och dessutom har stora planer för framtiden. Jag önskar er stort Lycka Till framöver för det är ni sannerligen värda!

 2. Jessica

  Jag känner igen mig så i dina smärtor. Har något liknande och varit in och ut på sjukhus i många olika länder men ingen har något svar. Värst är det på nätterna, känns som knivar som sticker så hårt in i ryggen. Det strålar ner i benen på mig så jag kan inte gå förrän jag tagit tabletter. Numer kommer det och går och jag vet aldrig när det kommer. Så jag lever livet som vanligt och äter medicin när det behövs. Hoppas du snart blir av med det!

  Jag har följt din instagram länge och tycker det är så roligt med din blogg. Du verkar vara en så underbar person och ni har en så fin familj! Kram

  1. oksana
   oksana

   Eller hur, så underbart! Vill också tillbaka dit med barnen så dom får se de fina stället. Och vilka söta barn du har <3 Kramar

Annons