Min kropp – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Min kropp

Att ha fått 3 barn på 4,5 år är både ros och ris. Barnen kommer att ha så roligt tillsammans och ha så mycket nytta av varandra när de blir äldre. Det enda som är ris är att man aldrig får ett break från alla vakna nätter utan de fortsätter så i 5 år. Sedan har kroppen heller aldrig fått vila och gå tillbaka mellan barnen. 

Jag sliter som tusan med min kropp nu men på grund av min sjukdom åt jag kortison, en hög dos och det gör att man går upp i vikt. Jag åt kortison i 2 månader, vilket satte sina spår i min kropp. 

 

Det är nu en lång väg tillbaka och jag har aldrig haft så dåligt självförtroende, som jag har nu. Visst ska man vara tacksam att man har så fina barn och självklart tänker jag så 90 procent av tiden men man vill ändå trivas med sig själv också.

 

När jag tar bilder på mina “outfits” känns det så där men så tänker jag att det är ju så här jag ser ut nu. Just nu, i denna punkt av mitt liv, så är det så det är. Jag kanske inte ser ut så om 6 månader men det är ju så livet är. Det bästa är att bara fokusera på det positiva, kämpa på och hålla glöden uppe tills man når dit man vill med sig själv; det är inte alltid lätt men man får göra sitt bästa. 

 

Jag är verkligen klar när de gäller barn och det är Christian också. Han ville ha ett fjärde barn men efter min graviditet med Lennox fick även han nog. Han sa till mig att hade inte det varit för dig och din sista graviditet så hade vi nog haft en till om han fick bestämma. Han sa även att han inte skulle klara av en gravid Oksana till. Sista graviditeten fick mig att be till Gud! Ha ha! Jag var ganska utmattad efter mina 2 andra täta graviditeter. 

 

Jag är lycklig med min familj och oerhört tacksam för vad vi har. Vi har, precis som alla andra våra dalar och toppar men för det mesta dels är det bara jag. Det är inga större problem egentligen. Vi kvinnor alltså! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Hej min mamma har väldigt liknande besvär som du tidigare haft och undrar vad du fick för diagnos. 😊

 2. Andrea

  Jag tycker du ser jättefin ut! Du har fått tre fina barn också. Man måste inte se ut som en topmodell, speciellt inte när man har små barn och sen ätit det förebannade kortisonet dessutom. Förstår såklart att det känns jobbigt för dig men hälsan är trots allt det viktigaste och måste komma i första hand! //från en tjej som ändå är väldigt noga med att vara smal 😉

 3. Karin

  Hej! Läste idag att du haft svåra och oförklarliga smärtor. Tänkte genast på något som min dotter drabbades av förra året. FS? Skönt att du fått behandling och är p gång igen. Lycka till!

 4. Ingrid

  Hej! Fick 4 barn på 5 år, kroppen tog mycket stryk, foglossning, fick gå på kryckor under graviditeterna. Det är musklerna som håller ihop kroppen, försvagas dom, (jag bröt benet och satt i rullstol ett tag) så håller kroppen inte ihop det finns ngt som heter EDS ehler danlos syndrom, man har svag bindvävnad och överrörliga leder, ofta har man väldigt len hud., jag har fått reda på nu 50 plus, att det nog är det som ställt till det, , småallergisk, småvärk, bedövning tar inte som det ska vid operation eller hos tandläkare. mm du kan ju googla och se om du känner igen dig/ Kram

 5. Mona

  serist kvinna du ‘är super fin mår lite dåligt när du säger så då jag fått 1 barn och bär fortfarande övervikt och kämpar ! har även fått en muskeldelning så magen kommer aldrig bli som förr platt och vältränad utan en OP så jätte ledsen,
  såg dina bilder och tänkte ojj 3 barn och så fin i kroppen super fin

 6. Sofie

  Du är så fin Oksana, fokusera på att må bra & försök hitta något som gör så att du mår bra i kost & träning och vips så kommer du till en punkt där du är nöjd o stolt över dig själv! Det tycker jag dock du ska vara redan nu! 3 barn & lika snygg 😘😘

 7. Hanna

  Förstår att man vill vara o se ut som man gjort tidigare. Kämpa på!!! men du ska veta att du är en mycket vacker kvinna Oksana, och din kropp är jätte fin!!! 🙂