Nytt kapitel!  – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Nytt kapitel! 

Efter mitt blogginlägg om min sjukdom har det publicerats artiklar om detta i Aftonbladet och Expressen, vilket lett till att ni skickat mig mail. Jag är så tacksam för era fina ord och att ni försöker hjälpa mig att ”sätta diagnos”. Ni är för söta! 

Jag har fått frågan om jag blivit diagnostiserad av läkare och svaret är nej, jag har inte fått någon diagnos. I samband med min sjukdom tog jag alla prover som finns att tillgå. Jag testades för borelia, alla tänkbara ledsjukdomar, olika virus och för ledsjukdomar.

 

MRI, ultraljud, scanning gjordes men inget visade något fel. Det var läskigt att gå igenom så många tester och att de inte hittade något fel på mig. Jag åt som sagt smärtstillande och utan mina tabletter så kunde jag inte gå ur sängen.

 

Tillslut var jag så uppgiven, förtvivlad och utmattad att jag gick till min läkare här i Dubai och sa “nu får du ge mig det starkaste du har, finns det en sista utväg så ge mig den”. Jag kände att jag inte kunde stå ut med att leva med smärtan längre utan att ha fått en diagnos.

 

Nu när jag äntligen mår bättre igen vill jag bara avsluta det kapitlet av mitt liv och tänka på att komma tillbaka och må bra fysiskt igen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Hej!
    Jag drabbades också av led och muskelvärk. Fick diagnosen MCTD. Håller också på att jobba mig tillbaka till mitt vanliga liv. Det ska gå! Kämpa på!