Mors dag. – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Mors dag.

Idag blev jag väckt med frukost på sängen och paket. Fick världens finaste telefonskal och ett par “gym” hörlurar till min iPad. Ni ska få se en bild lite senare. 

Jag är forfarande lite krasslig och jag hoppas innerligen att det går bort snart. Nu ska jag och min man titta på tv och äta popcorn! Ha en fin dag och till er alla mammor-> Ni/Vi är fantastiska! Love!
Och till er som undrar och tycker om att inte barnen syns på bilder så har vi valt att inte ha med dom på bloggen så mycket. Sen JA vi gör saker utan barnen men vi gör också mycket med våra barn, bara för att inte vi vill visa dom på bild behöver det inte betyda att inte dom är med oss. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.