Karlstad  – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Karlstad 

Idag var vi till Karlstad för att köpa födelsedagspresent till min vän Ola som fyller år, barnen fick leka på Leos lekland vilket dom uppskattar mycket mer än att gå på stan med mig.

Vi passade även på att äta en god brunch på scandic, super mysigt förutom att Christian råkade (helt seriöst) gå in med huvudet i deras ljuskrona hela TRE gånger.  Alltså vad ska man säga om den mannen. Jag ville ju dö av skratt men efter andra gången så fick han ett spel och tog nästan ner hela kronan. Har aldrig sett honom så arg! Men seriöst! Hur kan man gå in i en ljuskrona TRE!! gånger? Vårt sällskap dog nästan av skrattattack, även folk runt omkring fick sig ett gott skratt.
Jag har varit väldigt trött senaste dagarna, haft mycket saker som ska fixas här och där, olika tankar och så klart allt som ska funka praktiskt i vårt resande liv. Samtidigt som att vi är tacksamma för att resa och uppleva olika miljöer så börjar de bli ganska jobbigt med tre barn, trots att vi får hjälp. 

Nu börjar klockan bli mycket. Läggdags för oss! God natt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lia Svensson

  Hej alla fina <3
  Tycker detta är en toppensida ☺ ☺
  Jag vill tipsa er vart jag handlar för att tjäna pengar.
  Min favoritsida som säljer resor, barnartiklar, märkeskläder, inredning, smink mm är: http://campadre.se/tipsa/7817?utm _source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

  Från dessa sidor handlar du från väldigt många butiker på nätet och får pengarna tillbaka: http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e eller
  https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 eller
  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

  Här har jag en favvosida till som erbjuder många varierande deals nära dig:
  http://letsdeal.se/r/45051/0
  Hoppas ni hittar någon bra sida att spara pengar genom <3