Huset fullt. – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Huset fullt.

Här går de undan med kompisbesök, hemprojekt, sjukhus och allt annat.

Måste säga att jag är faktiskt super trött i skallen.

Vi har också börjat packa till Hällevik och där ska vi spendera 2 veckor innan vi åker tillbaka. Ska bli mysigt trots att man känner att det är kanske inte det roligaste som finns att resa 7 timmar i bil med 3 små barn. 

Gud vad det är svårt att få tid på sjukhuset här i Sverige, helt omöjligt ju. 

Varför och hur kan det va så svårt att få hjälp? Men skit samma jag får väl stå ut med läget tills jag kommer till Dubai. Men sjukt! 

Nu ska jag och Christian titta på film, älskar denna stunden då det är lugnt och skönt. Bara film och vi. 

Ha en fin kväll. 

Förresten HUR fin är denna filmen? #gråtdeluxe

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Hej Oksana,
  Tror den trötthet etc. du skrev om för någon dag sedan kan bero på att du har fullt upp med 3 barn nu när ni är på resande fot och inte vistas i något av era egna hem. Hjärnan går på högvarv hela tiden, vilket gör att hjärna, tankar, kropp ej kopplar av tillräckligt.

  Du skulle försöka ta dig helst 1 timma (min. 30 -45 min.) varje dag efter lunch eller så, för att vara helt ensam i ett rum. Ligga ner, blunda, försöka sova. Helst inga ljud och inga barn i rummet. Så äta så mycket hälsokost som möjligt, raw food, smoothies, juicer, frukt, grönt, sallader. Floradix Blutsaft (järnmedicin finns på apotek, hälsokost och vanliga supermarkets), och även ta Omega 3 tillskott och 1 allvitamin tablett varje dag. Så dricka tillräckligt med vatten och annan vätska. En combo av allt detta borde få dig att må bättre.

  Hjälper inte detta, kanske du borde du göra en top to toe Medical check up med provtagningar, och då även be dem göra en fullständig analys av blodprovet och se om du har brist på några vitaminer eller mineraler (vanlig analys tror jag bara visar järnbrist,,,,,).
  Take care

  1. Mia

   Oj då, Sorry upprepning av hälsoråd. Ser nu att denna info kommit med i mitt förra inlägg för några dagar sedan. Om man inte öppnar upp inlägget då, ser man bara en enda rad så jag trodde det ej kommit in. Men då kan du radera dagens inlägg 27 juni från mig, då det annars blir “dubbelt”,.