Mix Megapol – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Mix Megapol

Alltså vilken kväll vi fick va med om igår, tack vare snälla Gry fick vi “hänga” på Mix Megapols “tjejplanet” på kvällen och bland annat se Danny Saucedo uppträdda. Vilken show och vilken upplevelse för oss och alla dessa vinnarna från mix megapol tävligen. 

Underbara sköna Gry med Malin och gänget, vilken lyx för er i Sverige att vakna med detta gänget varje morgon, vi hade hur trevligt som helst men Mindre roligt idag dock, 2 timmars sömn är ingen höjdare.

Får ta en powernapp under dagen. 

Och Tack Danny för en underbar show och din fantastiska utstrålning. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.