Finaste tiden på året. – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Finaste tiden på året.

Åh, snart är det december och jul. Alltså hur mycket kan man älska den årstiden? Den är helt magisk!

Älskar att man sitter och kollar på alla julfilmer som man har redan sett typ i 15 år. Speciellt “Ensam hemma” filmerna. Den absolut bästa och en riktig klassiker hemma hos är “Päron till farsa firar jul”. 

Vi eller jag och barnen älskar att baka pepparkakor, lussebullar och annat gott. Lyssna på julmusik och bara känna den harmoniska och härliga känslan att det är tiden då familjen har så mycket tid ihop. 

Sen har vi vår årliga tävling med våra vänner, vi tävlar om vem som bygger finaste pepparkakshus. Hur roligt som helst, meningen var att barnen skulle bygga och vi skulle hjälpa till men nånstans på vägen så “försvann” barnen och vi vuxna tog över husbygget och nu har det blivit en tradition. 

Ja, jag kan ju skriva hur mycket som helst om jul för de ligger nära hjärtat men jag får spara mig lite till de närmar sig ännu mer. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.