Våra barn! – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Våra barn!

Det här med IPad har varit en stor diskussion i vår familj men till slut vann jag och från och med någon vecka tillbaka så har vi låtit barnen ha iPaden bara på helgerna. Hur gör ni?

Lol, dom passar verkligen på att titta och leka med den varje sekund. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Vi har tv/padda på morgonen när vi vaknar till och efter mat/bad på kvällen, samt lite mer vid sjukdom.Både vardag och helg. Dagtid försöker vi ha nolltolerans. Kan hända nån gång att det är kaos vid matlagning el dy att de kommer fram en kort stund, men då är det på de vuxnas villkor och inte för de tjatar.

  2. Anni

    Jag låter min son ha paddan herregud man kan heller inte leka med dem hela tiden, plus nu för tiden så lär dem sig så mycket på ipaden, så här är det nästan varje dag efter förskolan när jag behöver städa och fiska så får han varva ner med paddan efter förskolan