Vi börjar med… – Oksana Wilhelmsson
oksana

Oksana Wilhelmsson

Vi börjar med…

Alltså vart ska man börja nånstans? Vi gör så här, jag lägger upp bilder från vår resa och äventyr från NewZealand och skriver lite text om varje bild. Det har varit så mycket att ta in så jag vet inte ens hur jag ska kunna återberätta allt.

Vår resa till NZ blev mer av en “äventyrs” resa, där vi klättrade i grottor, simmade ner för vattenfall och åkte zipline genom skogen! 

Det var verkligen en utmaning för mig medans för Christian blev det bara adrenalin kickar.. gång på gång. 

Min coola älskling!!

Jag vågade inte luta mig över kanten som Christian gjorde men jag var nöjd som stod helt själv på bron utan räcken. (Jag är super höjdrädd) 

Christian blev såååå glad över att jag till slut hoppade ner från en bro när vi skulle testa hur de är att hoppa ner för vattenfall i grottan. Vi fick träna och jag skulle minsan inte hoppa och absolut inte i en grotta men till slut blev det som det blev och det hoppades både hit och dit upp,ner, vänster, höger. Men Skit kul var det! 

Tänk att klättra upp och få en hel fors över dig medans du klättrar…. men jag gjorde! Högt och läskigt men så jäkla stolt över att överkommit den rädslan. Öppnar upp en helt ny värld och nu vill man bara uppleva mer och mer!

I klaustrofobisk grotta! Ser inte så glad ut där men det var super kul fast jag fick lite små panik emellanåt…

Japp, där åker jag zipline. 25 meter över marken och 220 meter lång zipline!! Inte så Kul för en höjdrädd människa. Men jag tror dom flesta skrattade åt mig för att när jag titta på den vackra miljön så skrek jag för livet, blundade och börja om, titta och skrika. Men vackert var det iallafall! Så vackert!

Sååååååå rädd inför sista och längsta åket. Det ser inte högt ut på bilderna men det var läskigt högt! Och då var vi inte ens halvägs upp i trädet, så kan ni tänka er att de finns så höga träd?!


Vilken upplevelse! Nästa inlägget kommer att handla om vår nästa destination på denna underbara resa, Bora Bora.!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
oksana

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    …och ja, det stannar inte där. Jag har klaustrofobi förstås också. Sist jag besökte en grotta var på Gotland för 10 år sen. Huga.

  2. Annika

    Jag är djupt imponerad av dig! Jag kan inte överkomma min höjdrädsla alls. Sist jag försökte var på Wadi. Skulle följa med dottern upp i Jumeirah Sceirah, men några trappor innan toppen skakade jag så av skräck att jag avbröt det hela. Att då åka linbana 25 m över marken är otänkbart. Heja dig!!